İbn Haldun Üniversitesi

Yaz Okulu

5 Temmuz – 27 Ağustos 2021, İbn Haldun Üniversitesi Süleymaniye Kampüsü, İstanbul

NOT: Yüz yüze eğitimler COVID-19 önlemleri kapsamında değişiklik gösterebilir. Güncel durumu yakından takip etmekteyiz, eğitim tarihlerinde yüzyüze eğitimin mümkün olmaması durumda tüm öğrenciler online eğitim sınıflarına aktarılacaktır.

İbn Haldun Üniversitesi, Dil Yaz Okulu Programı ile yoğunlaştırılmış bir eğitimle uluslararası öğrenciler ve profesyoneller için Modern Türkçe, Arapça ve Farsça eğitimine davet ediyor. Program, yedi haftalık bir yaz okulu döneminde, 14 haftalık normal bir dil dersi saati kadar eğitim ve bu eğitimi kredili ders olarak transfer edebilme fırsatı sunuyor.

• 5 Temmuz – 27 Ağustos 2021 tarihleri arasında, IHU Süleymaniye Kampüsünde
  • Başlangıç, Orta ve İleri Seviye dersler
  • Haftalık 20 saat ve toplamda 140 saatlik eğitim
  • Alınan dersler kredi transferine açık ve toplamda iki dönemlik ders saatine eş değer bir eğitim
  • Standart öğrenim ücreti 2000 dolar
  • Akademik danışmanlarından tavsiye mektubu getiren öğrenciler için ek indirim (250 dolar) fırsatı
  • Başvurular 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü sona ermektedir.

Tüm başvuru sahiplerinin 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü, yerel saate göre saat 17:00’a kadar başvurularını göndermeleri gerekmektedir. Başvuru yapmak için lütfen başvuru formunu doldurunuz ve gerekli belgeleri sisteme yükleyiniz.

Başvuru için gerekli belgeler:

• CV
  • Transkript
  • Pasaport Kimlik Sayfası Fotokopisi
  • Vesikalık Fotoğraf
  • Tavsiye Mektubu (eğer başvuran kişi ekstra burs imkanından faydalanmak isterse)

İbn Haldun Üniversitesi Dil Yaz Okulu Programı IHU Tarih Bölümü ve IHU Yabancı Diller Yüksekokulu iş birliğinde geliştirilmiş ve koordine edilmiştir.

Herhangi bir sorunuz varsa, bizimle summerschool@ihu.edu.tr üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Yıldız (*) işareti olan alanlar zorunludur